Vlag Laag-Soeren officieel vastgesteld door gemeenteraad Rheden

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – De gemeenteraad van Rheden heeft in de raadsvergadering officieel de dorpsvlag van Laag-Soeren vastgesteld. De vlag werd door leden van dorpsvereniging Soerens Belang overhandigd aan de voorzitter van de gemeenteraad burgemeester Carol van Eert.

De vlag is op 12 mei door inwoners van het dorp Laag-Soeren uit 28 ontwerpen als dorpsvlag gekozen. Ruim 230 inwoners kozen in de verkiezing voor een groene vlag waarop twee edelherten staan afgebeeld. De dorpsvereniging heeft vervolgens aan de gemeenteraad gevraagd de vlag officieel vast te stellen. De gemeenteraad van Rheden heeft hier tijdens de raadsvergadering van 26 september unaniem mee ingestemd.

De vlag blijkt een succes: de eerste bestelling vlaggen bleek snel uitverkocht. Inmiddels is de vlag bij veel inwoners van Laag-Soeren aan de vlaggenmast te bewonderen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen