Populaire tweedehandskledingbeurs “De Inloopkast” in het Dorpshuis in Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 4 november was het weer tijd voor de populaire tweedehandskledingbeurs “De Inloopkast” in het Dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. Deze keer stond de beurs in het teken van zowel dames- als herenkleding, en het bleek wederom een drukbezochte gelegenheid.

Bij de opening van de beurs stroomden koopjesjagers meteen naar binnen om op zoek te gaan naar schatten. Van 10:30 tot 14:00 uur was er volop keuze in dames- en herenkleding, beginnend bij maat XS. Er waren handige pashokjes en spiegels beschikbaar zodat bezoekers de kleding konden passen. Ook schoenen en tassen waren aanwezig om de perfecte outfit compleet te maken. Kopers betaalden een bescheiden toeslag van 10 procent bovenop hun aankoopbedrag, wat bijdroeg aan het dekken van de kosten van de beurs.

Niet verkochte kleding die na de beurs, overblijft, werd gedoneerd aan een goed doel, waardoor zelfs onverkochte kleding een zinvolle bestemming vond.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen