Gaat u ook wel eens naar een Repair Café?

RHEDEN – Zaterdag 4 november was er weer het maandelijkse Repair Café in het Dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. Het werd druk bezocht en er werden weer vele reparaties verricht.

Tal van inwoners uit Rheden kwamen deze ochtend naar het Dorpshuis, met de vraag: “Kan dit nog gerepareerd worden?” Denk aan kapotte kleine huishoudelijke apparaten, meubeltjes of gereedschap. Ook het verstellen van kleding was mogelijk en er werd hulp geboden aan laptops, mobiele telefoons, stofzuigers, weegschalen, koffiezetapparaten en speelgoed. Soms moest men even wachten tot er een monteur vrij kwam voor hun mee gebrachte apparaat. Hiervoor kon men plaats nemen aan diverse zitjes en was er koffie/ thee voor de wachtenden.

Er wordt nog gezocht naar een enthousiaste vrijwilliger die kan helpen met klein herstel- en verstelwerk op de textielafdeling.

Op de eerste zaterdag van de maand is het Repair Café geopend van 09.30 tot 12.00 uur. Voor elke reparatie wordt een kleine bijdrage à €1,00 verwacht, ter vergoeding van de kosten die door het Repair Café worden gemaakt, onder andere voor verwarming en benodigdheden voor het goed laten draaien van de activiteiten. Deze bijdrage mag voor niemand een belemmering zijn. Wanneer onderdelen moeten worden vervangen, meestal na advies van de reparateur, dient de klant deze zelf aan te schaffen.

Voor meer informatie kijk op: www.repaircafe-rheden.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen