Saxofonist Hans Dulfer liet Spankeren swingen

Foto: Wil van Zummeren

SPANKEREN – Theater RhederArt heeft zijn draai gevonden in de Dorpskerk in Spankeren. Dat bleek ook zondagmiddag 29 oktober bij het optreden van saxofonist Hans Dulfer. In een uitverkocht huis beleefde het publiek een fantastische swingende middag.

Dat was niet alleen aan Dulfer te danken. Ook de leden van zijn band maakten er een geweldige show van. Dankzij drie topsaxofonisten, een dansende bassist, een weergaloze gitarist en een energieke drummer kon bijna niemand in het publiek op zijn stoel blijven zitten.

RhederArt maakt zich inmiddels op voor de volgende artiest die in de Dorpskerk in Spankeren optreedt: cabaretier Fabian Franciscus. Hij komt op zaterdag 11 november. Aanvang 20.00 uur. Kaarten via: rhederart.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen