Prachtig Najaarsconcert “Rhedens Fanfare Corps”

RHEDEN – Op zondagmiddag 5 november gaf het “Rhedens Fanfare Corps” haar Najaarsconcert in de Dorpskerk in Rheden. Voorzitter Anne Bruger kon naast een aantal genodigden ook het rijkelijk aanwezige publiek verwelkomen.

Het orkest onder leiding van Harry van Bruggen begon met een aantal jeugdleerlingen in de gelederen. De leerlingen stonden onder leiding van Ron Jordens. Het Fanfare corps was erg trots dat deze jeugdleden een nummer konden meespelen. Het werd een mooi, gevarieerd concert met voor elk wat wils.

Van de wat klassiekere werken tot hedendaagse muziek waarin de solisten Nora Lens op altsax en Harry van Wijk op het orgel zich van hun beste kant lieten horen. Stukken als bijvoorbeeld, “God and God Alone”, “Zwaanriddersage”, “Let Me Entertain You”, “Baker Street”, waren een lust voor het oor! En wat een heerlijke akoestiek in de kerk.

Het orkest speelde met passie en energie, het was echt fantastisch!

Na de afsluitende woorden van de voorzitter en een daverend applaus kwam er nog een mooie toegift. Afsluitend was er een heerlijk kopje koffie, daarna kon een ieder voldaan huiswaarts keren. Het “Rhedens Fanfare Corps” kan terugkijken op een succesvol concert.

Op zondag 17 december, aanvang 15.30 uur geeft het orkest een Kerstconcert in de Dorpskerk.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen