Veiligheidswaarschuwing Afwasmachines Bosch, Siemens, Neff en Constructa

Foto:

BSH Huishoudapparaten B.V. heeft geconstateerd dat bij een beperkt aantal afwasmachines van de merken Bosch, Siemens, Neff en Constructa, die tussen 1999 en 2005 zijn vervaardigd, een elektrisch onderdeel oververhit kan raken. In zeer zeldzame gevallen kan dit leiden tot mogelijk brandgevaar. Het is belangrijk dat u controleert of dit ook uw afwasmachine betreft. 

Deze veiligheidswaarschuwing is alleen van toepassing op een beperkt aantal afwasmachines en betreft geen andere apparaten van de merken Bosch, Siemens, Neff en Constructa.
U kunt uw merk en model als volgt controleren:
Noteer het merk, het modelnummer (E-Nr.), FD-nummer en serienummer van uw afwasmachine. Deze gegevens vindt u aan de binnenzijde van het deurpaneel (zie de advertentie van BSH).
Ga vervolgens naar www.dishcareaction.nl om te controleren of uw afwasmachine tot de desbetreffende modellen behoort.
Is dit het geval, neemt u dan voor een oplossing contact met BSH op. Dit kunt u doen via de website of via het gratis telefoonnummer: 00800-1908 1908, dagelijks bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur, ook in het weekend.
Kunt u het modelnummer, FD-nummer of serienummer niet vinden? Of heeft u een andere vraag over deze waarschuwing? Ook dan kunt u contact opnemen via de website of het gratis telefoonnummer 00800-1908 1908.
Belangrijk: uit voorzorg raden wij u aan om de betreffende afwasmachines alleen aan te zetten als er iemand thuis is om zo toe te zien op het gebruik van de machine.
Meer informatie:
Klik hier voor de poster veiligheidswaarschuwing Afwasmachines Bosch, Siemens, Neff en Constructa (Adobe Acrobat Document, 486 kB) Website: www.dishcareaction.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. 
veiligheidswaarschuwing2
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen