Luchtkussenfestijn op eerste Velleper Donderdag 2013

Foto:

VELP – Traditioneel vinden op de laatste twee donderdagen van juli en de eerste twee van augustus de Velleper Donderdagen plaats. Het evenement trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers naar Velp. Maar er zijn ook kritische geluiden. 

De eerste Velleper Donderdag, 18 juli a.s., staat in het teken van luchtkussens. Het belooft een waar luchtkussenfestijn te worden. Behalve de activiteiten wordt in het centrum van Velp een grootse braderie gehouden. De overige Velleper Donderdag vinden plaats op 25 juli (Kinderkermis), 1 augustus (Wipe Out) en 8 augustus (Wie is de Sterkste?).
Zodra meer bekend is over de definitieve invulling van de Velleper Donderdagen en het programma van de horeca ondernemingen, leest u dit op Rheden Nieuws.
Kritiek
De laatste jaren uiten Velpse ondernemers meer en meer kritiek op de Velleper Donderdagen. Het zou een té groots en commercieel evenement aan het worden zijn, waarbij de belangen van de plaatselijke ondernemers uit het oog worden verloren. Veel lokale ondernemers sluiten daarom de deuren tijdens de Velleper Donderdagen. 
(Foto: archief Rheden Nieuws)

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen