Inloophuis Dieren verruimt aanbod

Foto:

DIEREN – Aan de Spoorstraat in Dieren is het Inloophuis Dieren gevestigd. Door verandering in het beleid rond vrijwillige zorg, verruimt het huis haar aanbod.

Al jaren is iedereen welkom in het Inloophuis voor een kopje koffie, een luisterend oor of voor de gezelligheid. Doordat er veranderingen op stapel zijn in het gemeentelijk beleid van de (vrijwillige) zorg, wordt gewerkt aan verruiming van het aanbod.
Een onderdeel van deze verruiming zijn de diensten van het Ombudsteam van de PVDA. Iedere maandagmiddag van 12.00 tot 14.00 u (feestdagen uitgezonderd) houdt het Ombudsteam spreekuur in het Inloophuis. U kunt er terecht voor hulp met uiteenlopende vragen en dagelijkse zaken, zoals overlast, geschillen met instanties of geldzaken. 
Andere ontwikkelingen rondom de uitbreiding zijn nog in volle gang en worden op een later tijdstip toegelicht.
Vrijwilligers zijn van cruciaal belang voor het Inloophuis, door de nieuwe plannen is Inloophuis Dieren op zoek naar nieuwe collega’s. “Houdt u wel van een praatje? Bent u dat luisterende oor dat een ander nodig heeft? Wordt dan gastheer/ -vrouw in het Inloophuis!” 
Neem contact op voor meer informatie via [email protected], 0313-416472 of stap eens binnen (op ma-za 10.30 tot 12.30, vrij 20.00-22.00, zo 13.30-15.30).
Kijk ook op de website: www.inloophuisdieren.nl
foto: Inloophuis Dieren
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen