Programma Zomerfeest aan de IJssel Dieren

Jaarlijks zomerfeest op het festivalterrein bij de veerstoep in Dieren.

Donderdag 15 augustus, 21.00u
Openluchtbioscoop – De Marathon
Een groep mannen van middelbare leeftijd werken allen bij een garage die in de financiële problemen zit. Om de garage van de ondergang te redden komen ze op het idee om zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam, om op die manier de garage te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op het rennen van deze lange afstand meer op het spel dan alleen het halen van de finish..
Vrijdag 16 augustus, 20.00 – 1.00u
Optreden: SoulXtension
SoulXtension is een soulful & swingend collectief, geïnspireerd door hits en minder bekende nummers van toen en nu. 
Optreden: DJ’s 0313Events
Muziek naar het thema “PRET” 
Zaterdag 17 augustus, 12.00 – 1.00u
12.00 – 12.45u The Samsons
The Samsons is een old school band. Ze geven hun eigen draai aan verschillende songs binnen het soul en pop genre, maar spelen ook eigen composities.
13.15 – 14.00u Inviting
Inviting is een jonge enthousiaste band uit Dieren en omstreken. Ze spelen muziek uit diverse stijlen: van blues tot jazz en van pop tot soul. Met de zang, een strakke ritmesectie en de swingende blazers zorgt de band voor plezier, voor zowel het publiek als de bandleden.
14.30 – 15.15u Damaged Frequency
Jonge innoverende band uit de omgeving van Utrecht, maar van een aantal leden van de band ligt de roots wel in Dieren. Ze spelen bekende covers van Red Hot Chilli Peppers, Alanis Morisette en Guns ’n Roses, maar spelen ook een heel mooi eigen repertoire.
15.45 – 16.30u Bad Buckley
Rockcoverband uit Dieren / Angeren. Het repertoire bestaat uit divers rock en pop nummers waarvan het merendeel een niet voor de hand liggende keuze is maar wel een hoog “OH JA!” gehalte kent. Daarnaast worden enkele klassiekers gebuckleyd voor een nog mooier effect!
20.00 – 1.00u
Barcode
Drie dimensies van geluid, licht en een meterslange ledwall smelten samen in een avondvullende live show bij de band Barcode. Ze gaan door een wereld van hits, krakers en knallers. Alles zal aan bod komen bij deze veelzijdige top40 band.
DJ’s 0313Events
Dance binnen het ‘SWEEET’ concept.

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen