Genieten van Tim Knol in Ellecom

ELLECOM – Met zijn 23 jaar mag het lijken of Tim Knol net komt kijken in de wereld van de popmuziek, maar niets is minder waar. Sinds enkele jaren speelt de man uit Hoorn vele grote- en kleine zalen en dito festivals plat. Zaterdagavond speelde hij in Ellecom.

Met namen als Maison du Malheur, Tim Knol, New Cool Collective en Ruben Hein pronkt Riqq Rheden met een mooi affiche voor de zomerconcerten. Net als de ouverture een week geleden, stelde Tim Knol niet teleur. Met prachtige popsongs weet hij het in grote getale aanwezige publiek zaterdag 10 augustus van begin tot eind te boeien.
Tim Knol is met zijn band een mooie verschijning op het podium. Een uitstekende mix van oudere en jonge muzikanten, die elkaar op het podium prima vinden. Zo maakt bijvoorbeeld ook de gerenomeerde gitarist Anne Soldaat deel uit van de band. Soldaat is tweemaal ouder dan Tim Knol, maar dit deert niet. Het concert staat.
De doorbraak van Tim Knol vindt plaats in 2010 na het verschijnen van zijn titelloze debuutalbum. Het album wordt lovend ontvangen door de vaderlandse muziekpers. Na zijn live debuut op Noorderslag 2010, verschijnt hij regelmatig op radio en tv, speelt in alle zalen en festivals in Nederland en tourt ook in het buitenland. Een jaar later verschijnt zijn tweede album, Days. 
Inmiddels is zijn naam een begrip in de Nederlandse popmuziek, daar weten ze in Ellecom na vanavond alles van.
Bijdrage, foto’s: Theo Jansen

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

vgvygek61h3sj2rxithxsrhk5
fa38cc24gwug6kmhz5fabc4g7
pxlyoz23hti12dtsf698uagk9
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen