Uitnodiging, Presenteer uw lokale initiatief!

GEMEENTE RHEDEN – Wilt u als inwoner, vereniging, maatschappelijke organisatie of ondernemer in de gemeente Rheden uw idee of initiatief onder de aandacht  brengen van de gemeente? U krijgt de kans op donderdag 17 april.

De partijen die nu met elkaar onderhandelen over een nieuw coalitieakkoord willen ideeën uit onze lokale samenleving graag betrekken bij het ontwikkelen van beleid voor de komende vier jaar. 
De gemeente  wil initiatieven in beeld krijgen waarop de gemeente kan aansluiten met haar beleid. 
Het gaat dus niet om wensenlijstjes, maar om ideeën en plannen die u of uw organisatie wil realiseren, al dan niet samen met de gemeente.
Voelt u zich aangesproken door deze oproep, dan bent u van harte welkom. U krijgt de gelegenheid om uw plan in de vorm van een ‘pitch’ (een mondelinge presentatie van maximaal twee minuten) naar voren te brengen. Daarna is er ruimte voor partijen om vragen aan u te stellen. Alle pitches worden gehouden op donderdagavond 17 april a.s. in ‘Ons Huis’ in Rheden. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en is toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft. 
Graag voor 17 april 12.00 uur aanmelden via [email protected] of telefonisch (026) – 49 76 266 / 49 76 241.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen