Eindelijk is het zover… Op 19 oktober wordt VVV Rheden heropend

RHEDEN – In september vorig jaar werd het bedrijf van Peter Oversteegen, met organisatiekantoor, opslagplaats voor fietsen, Veluwescooters en VVV informatiekantoor, onfortuinlijk getroffen door brand. Vele kostbare (in geld of historie) sport- en spelmaterialen en verhuurproducten gingen verloren.

Toch gingen Peter en Marjolein Oversteegen, met alle teleur gestelde werknemers, al de volgende dag onvermoeibaar door met alle activiteiten, vanaf alternatieve locaties en de eigenaren waren zeker van plan te herbouwen en verder te gaan met hun onderneming. Hierin werden zij van alle kanten ondersteund door Natuurmonumenten en collega ondernemers.
Peter & Marjolein Overstegen organiseren op zondag 19 oktober de gehele ochtend en woensdag 22, donderdag 23 en zaterdag 25 oktober, na 17.00 uur, voor genodigden feestelijke bijeenkomsten. Op deze wijze kunnen ze alle mensen persoonlijk bedanken voor alle ondersteuning het afgelopen jaar!
bje3jj9lvb30vr3bo1aq6o9we

Na een jaar opent het bedrijf opnieuw haar nieuwe deuren!
duthskvrzts7spyjwz97cai8t
Speciale activiteiten
De heropening is aanleiding voor speciale activiteiten en kortingsacties tijdens de herfstvakantie. Die staan op de site vermeld, www.peteroversteegen.nl, hieronder alvast een greep uit het aanbod voor de feestweek!
px92lzhxajfyod5xuwr2eh4m8
Overige belangstellenden kunnen zich opgeven voor:
Maandag 20 t/m vrijdag 24 oktober 
  • 10.15 – 11.15 uur: Scootertocht met gids voor maar € 10,- p.p.
  • 11.45 – 12.00 uur: Mountainbiketocht o.l.v. een instructeur voor € 10,- p.p. (incl. MTB huur!) 
Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: 
  • Schieten voor € 4,- per persoon:
  • Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je je doelgerichtheid bepalen en je vrienden uitdagen met hand- en kruisboogschieten, beide gedurende een half uur.
Dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur kun je een half uur met een omgebouwd jacht geweer schieten bij het Laser Kleiduif Schieten.
bky4zwpxsbqsfzxl8xf7lgu5b
De hele week is de brandtoren te beklimmen tussen 14.00 en 16.00 uur. Goed te combineren met den steptocht (de helft van de prijs deze week) of een fietstocht met gewone fiets of e-bike, zijn ook te huur voor helft van de normale prijs.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen