OPROEP: Samen voor de Voedselbank! Helpt u mee? 

Foto:

VELP – rheden.nieuws.nl heeft in oktober aangegeven de actie van Omroep Gelderland te omarmen, “Samen voor de Voedselbank”. Van 8 t/m 19 december hebben mensen in de gehele provincie de mogelijkheid op diverse inzamelpunten houdbare (voedsel)producten af te geven.

Duizenden Gelderlanders zijn afhankelijk van de Voedselbank
Je verliest je baan of je hebt een financiële tegenslag. Ineens ziet je leven er heel anders uit en sta je niet meer in de rij bij de kassa met een winkelwagen vol heerlijk eten, maar bij het uitgiftepunt van de voedselbank… Voor duizenden Gelderlanders is dit de realiteit en dat worden er elk jaar meer. Daarom komen wij in actie! Van 8 tot en met 18 december gaan we zoveel mogelijk levensmiddelen verzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Maar dat kunnen we niet alleen. Help je mee?!
Ondernemers uit de Emmastraat doen mee!
rheden.nieuws.nl heeft de Emmastraat Ondernemers te Velp gevraagd mee te helpen en dit plan werd door de ondernemers met open armen ontvangen, er is inmiddels een inzamelpunt beschikbaar. De ondernemers uit de Emmastraat te Velp doneren allen een bedrag voor de actie en gaan actief aan hun klanten vragen deze actie mee te ondersteunen en zo veel mogelijk voedsel in te zamelen voor de Voedselbanken.
Weten wat voor producten er in aanmerking komen? Klik HIER! 
Inzamelpunt Emmastraat 23 te Velp
Vanaf maandag 8 december t/m donderdag 18 december is het inzamelpunt bij De Zaak, creatief atelier van Driestroom aan de Emmastraat 23, geopend van 09:00 tot 15:30. De ondernemers van de Emmastraat en rheden.nieuws.nl nodigen iedereen binnen de gemeente Rheden van harte uit om zo veel mogelijk voedsel naar dit inzamelpunt toe te brengen. 
de-zaak-driestroom
Wilt u al eerder dan 8 december of op een ander tijdstip inleveren? Spullen laten ophalen? Bel dan naar 06-28571685 en we maken een afspraak. 
Hopelijk maken we samen een vrachtwagen vol!
Op 19 december is er een 4 uur durende live-uitzending bij Omroep Gelderland in Arnhem waar alle goederen afgeleverd kunnen worden. rheden.nieuws.nl zal, mede uit naam van alle gulle gevers en de ondernemers uit de Emmastraat het ingezamelde voedsel naar Omroep Gelderland brengen en aanbieden aan de Voedselbank tijdens de live uitzending.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen