Werkzaamheden aan speeltuin ’t Akkertje in Velp- Zuid

Foto: Pixabay

VELP – Vrijdag 15 maart 2024 wordt er gestart met werkzaamheden aan speeltuin ’t Akkertje in Velp- Zuid. De speeltuin is gesitueerd aan de Dr van der Feltzlaan, Adriaan Pauwstraat en Paulus Buijsstraat.

De komende periode zal gemeente Rheden aan de slag met de aanleg van nieuwe voorzieningen. Het gaat om de volgende onderdelen:

  • Aanleg van een waterspeelplaats voor de kleine kinderen tussen het huidige combinatietoestel en bandenschommel.
  • Aanleg van een kunstgrasveldje op de plek van het huidige voetbalveldje.
  • Aanleg van een stepbaan aan de betegelde zijde, in de hoek bij het voormalige clubhuis van de wandelvereniging. De stepbaan is een smalle en geluidsluwe baan van asfalt. De baan heeft lichte golven en is gericht op kinderen in de leeftijd tot 12 jaar
  • Gedurende deze periode is de speeltuin niet open.

De werkzaamheden zijn gepland in de periode 18 t/m 5 april 2024. Ook zijn de nabijgelegen parkeerplaatsen nodig voor de werkzaamheden, hierdoor kan er wat parkeer ongemak zijn voor buurtbewoners.

Na het afronden van de werkzaamheden kunnen niet alle nieuwe speelvoorzieningen in gebruik genomen worden. Deze zullen eerst officieel goedgekeurd moeten worden in het kader van veiligheid. Zodra dit rond is, zal het kenbaar gemaakt worden aan de buurtbewoners.

Er zal een grote officiële opening gedaan worden na de werkzaamheden. Naar verwachting ergens in mei. Een definitieve datum leest u hier.

Speeltuin 't Akkertje

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen