Workshops met Android tablets in Ons Raadhuis Velp

Foto: tribehut via Foter.com - CC BY-SA

VELP – Vanaf woensdag 27 maart 2024 worden er in Ons Raadhuis vier workshops gegeven om beter met een Android-tablet te kunnen werken. De workshops zijn van 10.30 tot 12.00 uur en worden gegeven door Margrot van der Horst.

Per workshop van anderhalf uur staat één thema centraal en je werkt op je eigen Android tablet. Ze starten elke workshop met uitleg en je ontvangt de informatie op papier. In het tweede deel kun je gaan oefenen en is Margrot er om te begeleiden.

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers per workshop, opgeven is daarom verplicht.

  • Woensdag 27 maart: Apps en playstore
  • Woensdag 10 april: Mailen
  • Woensdag 24 april: Beeldbellen
  • Woensdag 15 mei: Foto’s maken, bewaren en bewerken

Deze workshops zijn bedoeld voor iedereen die verder wil komen op zijn eigen tablet. Op bovenstaande data kun je alleen deelnemen met een eigen Adroid tablet, zoals Samsung, Lenovo, Terra of Google. Deze workshops zijn niet geschikt voor iPads van het merk Apple. Hiervoor komen er andere data.

Kosten per keer per persoon: 1 strip (€ 3,80} voor leden en € 5,10 voor niet-leden. Heb je interesse? Meld je dan aan in Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, 6881 SK Velp. Of mail naar [email protected] of bel naar 026-8449140.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen