De “Ik buurt mee!”-waardecheques komen iets later dan gepland

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Het was de bedoeling van gemeente Rheden om alle huishoudens op 15 maart te voorzien van een Waardecheque van € 7,50 waarmee inwoners de bon kunnen gebruiken om te doneren aan een initiatief. Door een vertraging bij post NL blijkt deze cheque later aan te komen dan gepland.

Naar verwachting ontvangen de inwoners de cheque in de bus op dinsdag 19 maart of woensdag 20 maart 2024

“Ik buurt mee!”, het platform voor inwonersinitiatieven bestaat al weer 4 jaar. In die tijd zijn er door inwoners bijna 400 initiatieven aangemeld. Samen maken deze initiatiefnemers de gemeente Rheden nog leuker, mooier en veiliger.

De cheque kan tot en met 28 april aan een initiatief naar keuze worden gedoneerd of geactiveerd. Als de waardecheque is geactiveerd, kan de € 7,50 ook na 28 april aan een buurtinitiatief worden gedoneerd.

De tweede ronde staat gepland voor oktober 2024

Meld nu een initiatief aan!

Bent u inwoner van gemeente Rheden en heeft u ook een goed idee voor uw buurt? Wacht dan niet tot 15 maart, maar meldt uw initiatief nu al aan op www.ikbuurtmee.nl. Denk eens aan een burendag om elkaar beter te leren kennen of de buurt samen op te knappen. Of een sportieve dag voor de buurtkinderen of iets gezelligs voor senioren. Zo zorgt u met Ik buurt mee! voor meer verbinding en saamhorigheid in uw leefomgeving.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen