March & Showband Rheden gaat theater in

Foto: March & Showband Rheden

Zaterdag 23 maart zal March & Showband Rheden opnieuw het theater ingaan. In navolging van de heugelijke concertavond in 2022, zullen de Rhedense muzikanten zich opnieuw van de meest veelzijdige kant laten horen.

Onder leiding van dirigent Jos Jansen is in de achterliggende periode gerepeteerd op een avondvullend en afwisselend programma: van marswerken en popmuziek tot koralen en solowerken.

Het concert vindt plaats op zaterdag 23 maart 2024 in het theater van Cultureel Centrum Theothorne, Callunaplein 77 in Dieren. Het concert is van 20:00 tot 22:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Entree is €12,50 (inclusief pauzedrankje en servicekosten) en kaarten zijn te bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/MSRinConcert.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen