Eerste wolven doedag Werkgroep Wolf Nederland

Foto: Werkgroep Wolf Nederland

VELP – Op zaterdag 11 mei organiseert de Werkgroep Wolf Nederland de eerste Wolven Doedag. Speciaal voor de jeugd die meer wil leren over de wolf. De Werkgroep zal die dag aanwezig zijn op Camping Beekhuizen bij Woodz in Velp met diverse activiteiten die in het teken staan van de wolf.

Wat weet je al van de wolf?

Durf je je kennis te testen bij de wolvenquiz? Of ga je mee met de speurtocht? Er zijn diverse activiteiten om meer te weten te komen over de wolf. Alvast meer weten? Kijk op de speciale website: http://www.wolvenwelpen.nl.

De deelname is gratis. Jullie zijn van harte welkom van 14:00 – 17:00 bij Woodz, Bovenallee 1, 6881 AJ Velp. Alhoewel de middag in het teken staat van de jeugd, is er ook voldoende vermaak en informatie voor de ouders.

Zien we jullie op 11 mei?

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen