Repair Café Buurthuis de Poort Velp

Foto: OpenAI's DALL-E

VELP – Het voorjaar komt eraan en heeft u kleine mankementen aan uw fiets en wilt u dit opgelost hebben voordat het mooie weer begint kom dan op zaterdag 20 april naar Buurthuis De Poort. De Vrijwillige fietsenmaker staat klaar om u waar mogelijke te helpen ook de dames met de naaimachines zitten klaar om uw kapotte kleding te herstellen.

Daarnaast staan natuurlijk weer tal van vrijwilligers te popelen om uw defecte apparaten en andere spullen te repareren, hier krijgen defecte spullen een tweede kans voor een nieuw leven, want weggooien kan altijd nog.

Iedereen met defecte spullen kan langskomen om deze samen met de vrijwillige reparateurs weer aan de praat te krijgen. Alles wat onder de arm meegenomen kan worden van wekker tot mixer van heggenschaar tot stofzuiger en van koffiemolen tot haardroger maar geen tv’s magnetrons of apparaten op krachtstroom.

Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, eventuele materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Er is nu ook een vrijwilliger met verstand van moderne elektronica zoals computers, tablets en mobiele telefoons dus ook met deze apparaten en hulpvragen over bijvoorbeeld het instaleren van een app kunt u nu terecht bij het Repair Café van Velp

Zij zien u graag in Buurthuis De Poort en zijn geopend van 14.00–15.45 uur op iedere 3e zaterdag van de maand.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen