Inschrijven voor de Dierense avondvierdaagse nu mogelijk

Foto: Avondvierdaagse Dieren

DIEREN – Van maandag 13 mei t/m donderdag 16 mei 2024 vindt in Dieren de 58ste avondvierdaagse plaats. Vier avonden kan er gewandeld worden over een traject van 5, 7½ of 10 km wat uitgezet is in de bossen rond om Dieren.

Vanaf half maart hebben de scholen de benodigde informatie gekregen met de inschrijflijsten. Groepen, scholen of verenigingen die alsnog mee willen doen kunnen de inschrijflijsten opvragen per email: [email protected].

Op de volgende adressen kan men zich laten inschrijven voor de avondvierdaagse:
In Ellecom aan de Buitensingel 1-D en in Dieren kan men terecht aan de Willem de Feschlaan 18. Mensen die zich willen inschrijven worden verzocht dit niet te doen tussen 17.30 en 18.30 uur i.v.m. het eten.

De kosten van deelname bedragen bij voorinschrijving zonder medaille € 3,50 en met medaille € 6,–. De voorinschrijving sluit 11 mei 2024 om 12.00 uur.
Ook op de eerste wandelavond kan men zich na 18.00 uur inschrijven maar dan zijn de kosten € 0,50 per deelnemer meer.

De organisatie vraagt een ieder zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving, dit voorkomt ook drukte bij de inschrijftafel.
Op de eerste avond wordt vanaf 18.00 uur begonnen met het uitreiken van de startkaarten aan degenen die zich voor-ingeschreven hebben. Hierna start de na-inschrijving, naar verwachting zal dit rond 18.15 uur zijn.

De avondvierdaagse wordt georganiseerd door de Stichting Avondvierdaagse Dieren onder verantwoordelijkheid van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) Informatie over de avondvierdaagse is verkrijgbaar op telefoonnummer 0313-422060.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen