Ledenvergadering belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang

Foto: Rhedens Dorpsbelang

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang is op woensdag 17 april 2024. Deze wordt gehouden in Zaal Ons Huis aan het Meester B. van Leeuwenplein 3 – Rheden. Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Tijdens de vergadering legt het bestuur van Rhedens Dorpsbelang (RD) verantwoording af aan de leden over de uitgevoerde activiteiten in het afgelopen jaar (2023) in het dorp Rheden.

Ieder jaar hebben ze na het officiële gedeelte een thema of een gast. Dit jaar zijn dat wethouders Gea Hofstede (zij is de (dorps)wethouder en heeft o.a. de portefeuilles volkshuisvesting en WMO) en Paul Hofman (hij heeft o.a.de portefeuilles ruimtelijke ordening en natuur). Ze zijn gevraagd de leden bij te praten over de stand van zaken van diverse ruimtelijke plannen in het dorp, zoals het terrein Haveland, sociale werkplaats en uitbreiding van het woonwagenkamp, masterplan Veluwezoom en de uitbreiding van Albert Heijn.

Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen. De vergadering wordt afgesloten met een drankje.

Nieuwe leden zijn welkom, bent u nog geen lid, dan bent u welkom en nodigt RD u uit om lid te worden. Dat kan op de website http://www.rhedensdorpsbelang.nl of ter plekke voorafgaand aan de vergadering. Bent u anderszins geïnteresseerd en wilt u de vergadering bijwonen: dan wordt het op prijs gesteld u aan te melden via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen