Ondernemersvereniging DELS organiseert avond over cybercriminaliteit

Foto: Open AI

LAAG-SOEREN – Op woensdag 24 april 2024, inloop vanaf 18.30 uur, organiseert ondernemersvereniging DELS voor leden, hun partners en ondernemers die met DELS willen kennismaken een wel heel bijzondere avond bij de Eeterij van Camping de Jutberg. Onder het genot van pizza worden de ondernemers door een consultant van bedrijfsrecherchebureau, Hoffmann, meegenomen in de boeiende wereld van cybersecurity.

Ondernemers krijgen de kans om te leren over de nieuwste trends en tactieken die worden gebruikt door cybercriminelen, evenals praktische tips en strategieën om zichzelf en hun organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen. In de huidige digitale wereld is adequate bescherming tegen dreigingen en het afdekken van risico’s fundamenteel voor de continuïteit van ieders business.

Locatie: Eeterij de Jutberg, Priesnitzlaan 78, 6957 DP Laag-Soeren. Mail/contact voor aanmelding en/of meer informatie: [email protected], 06 82 62 78 84 (Else-Marie van Dijk)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen