Extra Kledingbank tijdens Zomerfeest aan de IJssel

Foto: kledingbank Dieren

DIEREN – De kledingbank in Dieren is tijdens de Zomerfeesten aan de IJssel op zaterdag 17 augustus extra open. Ook op zaterdag 24 augustus is er een extra openstelling.

Sinds het voorjaar van 2013 is in Dieren een kledingbank gevestigd in het Inloophuis aan de Spoorstraat 50 te Dieren. De kledingbank is regulier geopend op vrijdagen van 10 – 12 uur. Tijdens de Zomerfeesten aan de IJssel op zaterdag 17 augustus opent de kledingbank ook op zaterdag haar deuren. Ook op zaterdag 24 augustus is de kledingbank extra open. Voor beide zaterdagen is de openstelling tussen 10.30 – 14.30u.   
Houders van een Gelrepas kunnen vijf kledingstukken gratis uitzoeken. Mensen zonder pas kunnen ook kleding kopen, echter hier worden richtprijzen voor gevraagd. Tijdens de openstelling kunnen mensen ook kleding brengen. Met het najaar en de winter in aantocht is de kledingbank op dit moment gebaat bij kleding die bij deze seizoenen past.
Het Inloophuis zelf is ook op zaterdag open van 10.00 – 12.30u. Neem er gerust een kijkje, wie weet vindt u het leuk eens ‘een luisterend oor’ te zijn en wilt u eens optreden als gastheer/-vrouw? Elke maandagmiddag van 12.00 – 14.00u houdt Marleen Noorland namens het ombudsteam van de PvdA Rheden/Rozendaal spreekuur in het Inloophuis. Ook hier bent u van harte welkom.

Foto: Rheden Nieuws

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen