Openlucht zwemseizoen van start na opening Openluchtbad Rheden

RHEDEN – Zondagmorgen 28 april om 9.00 uur doken de eerste zwemmers het water in van het openluchtbad in Rheden onder aanvoering Ronald ter Hoeven, wethouder sport.

Tien voor negen stonden de echte diehards al voor de deur van het zwembad. Na een kort openingswoord van wethouder Ronald ter Hoeven, waarbij hij alle vrijwilligers bedankte voor het vele werk dat zij gedaan hadden en nog steeds doen, trokken iets na negenen zo’n circa 40 sportievelingen hun eerste baantjes van het nieuwe seizoen. Het weer was redelijk en de temperatuur van het water goed.

Ook een aantal kinderen was naar het zwembad gekomen om twee munten op te duiken die onder in het bad lagen. Elke munt was goed voor een gratis zwemabonnement. Benjamin van de Bogaard (13 jaar) was de gelukkig duiker en dook de twee munten op. Echter, omdat Benjamin al een zwemabonnent heeft, koos hij ervoor ze allebei weg te geven aan een vriend en niet het geld terug te krijgen van een abonnement. Hoe mooi is dat!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen