Theaterstuk “Voetstuk” door Orde der Dwazen

Foto: Protestantse Gemeente Velp

VELP – Beleef een meeslepend en humorvol avontuur voor jong en oud bij het interactieve theaterstuk “Voetstuk” van Orde der Dwazen. Deze bijzondere voorstelling vindt plaats op zondag 26 mei 2024 in de Grote Kerk te Velp, aan de Kerkstraat 32.

Programma

  • Inloop met koffie en thee: Vanaf 14:30 uur (gratis)
  • Aanvang voorstelling: 15:00 uur
  • Napraten met een drankje: Na afloop van de voorstelling (tegen betaling)

Over het stuk

In “Voetstuk” volgen we het leven van Alice Engel, beter bekend als ‘zotte Pien’ in het dorp, die na een tragisch auto-ongeluk haar carrière als actrice moest beëindigen. Ondanks haar teruggetrokken en bittere leven, brengt een bezoek van twee engelen, Micha-el en Raffa-el, een wending. Deze hemelse figuren zijn vastberaden om haar leven weer op de rails te krijgen. Stap voor stap onthullen ze samen met Alice welke veranderingen nodig zijn om verder te kunnen gaan. Hierbij spelen de kinderen uit het publiek een cruciale rol, door actief deel te nemen en te helpen waar nodig.

Toegang

De toegang tot deze hartverwarmende middag is gratis, met een vrijwillige collecte na afloop.

Dit theaterstuk is de perfecte gelegenheid voor een familie-uitje waarbij zowel kinderen als ouderen samen kunnen genieten van een verrijkende theaterervaring. Mis deze unieke voorstelling niet en zet de datum alvast in uw agenda!

Voetstuk

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen