Kom meer te weten over bijen in Velp!

Foto: Protestantse Gemeente Velp

VELP – De bijenpopulatie heeft het moeilijk door pesticiden en afname van biodiversiteit. Ben je gefascineerd door de wondere wereld van de bijen? Wil je het verschil ontdekken tussen wilde bijen en honingbijen, meer leren over het ‘goud van de imker’ oftewel honing, of benieuwd naar het werk van de imker? Test dan je kennis met onze interactieve Quizkast of ga in gesprek met de Stichting Vitale Biotopen tijdens onze informatiemarkt.

Datum en Locatie:

  • Informatiemarkt over bijen: Zaterdag 25 mei, van 10:00 tot 13:30 uur bij de Grote Kerk, Kerkstraat 32, Velp.
  • Kerkdienst met thema ‘bij-geloof’: Zondag 26 mei, om 10:00 uur, PG Velp.

Op de informatiemarkt kun je uitgebreid informatie verzamelen, in gesprek gaan over het belang van bijenbehoud, en diverse boeken over dit onderwerp aanschaffen. Ontdek ook welke invloed bijen hebben gehad op onze christelijke cultuur en welke lessen we van deze bijzondere dieren kunnen leren tijdens de speciale kerkdienst.

Mis deze kans niet om je horizon te verbreden en bij te dragen aan de bescherming van bijen!

Informatiemarkt bijen

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen