Inschrijving gestart voor imkers uit de gemeente Rheden

Foto: imkersvereniging De Immenhof

RHEDEN – Imkers uit de gemeente Rheden kunnen zich inschrijven voor het plaatsen van bijenkasten op het Rozendaalse Veld tijdens de komende heidebloei. Er is ieder bloeiseizoen ruimte voor in totaal maximaal 5 bijenkasten op de heide. Toewijzing geldt voor 1 bloeiseizoen en vindt plaats door middel van loting.

Imkers kunnen zich inschrijven via het online inschrijfformulier of een papieren versie aanvragen bij de gemeente via telefoonnummer: 026 49 76 911. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 31 mei 2024. Daarna zal er een loting plaatsvinden, waarna de deelnemers worden geïnformeerd over het lotingsresultaat. Ook wanneer deelnemers niet zijn ingeloot, worden zij hierover geïnformeerd. Zij worden dan op een reservelijst gezet. Deze reservelijst zal de volgende jaren opnieuw gebruikt worden.

QR code naar inschrijfformulier:

Inschrijfformulier Plaatsing bijenkasten op het Rozendaalse Veld (office.com)

qr gemeente RhedenHet nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen