Cursus ‘Liever Assertiever’ vanaf september in Velp

Foto: Pro Persona

VELP – Voor inwoners uit gemeente Rheden die vaak meer voor iemand anders bezig zijn dan met zichzelf. Voor diegenen die het lastig vinden om grenzen aan geven, of juist te direct zijn, organiseert Pro Persona Connect in samenwerking met Incluzio Rheden vanaf 18 september de cursus ‘Liever Assertiever’.

Iedereen vindt het wel eens lastig om nee te zeggen of om te zeggen dat iets vervelend is.

Je eigen grenzen aangeven zonder op een duidelijke manier zonder de ander te kwetsen, is te leren. Voor volwassenen vanaf 18 jaar die willen leren op een heldere en respectvolle manier te communiceren is deze cursus ontwikkeld.

Ervaringen van een deelnemer aan de cursus:

‘Een opluchting om te merken dat ik niet de enige ben die het moeilijk vindt om sommige dingen te zeggen. In de groep heb ik veel(h)erkenning gevonden voor mijn problemen en konden we elkaar ondersteunen.’

De cursus start, bij voldoende deelnemers, op woensdagochtend 18 september 2024 van 16.00 tot 18.00 uur in Buurthuis De Poort. Vooraf vindt er een individueel kennismakingsgesprek plaats. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via: bij Pro Persona Connect afdeling Preventie tel. 026-3124483 of [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen