Eenzijdig ongeval op rotonde Arnhemsestraatweg – Nordlaan Velp

VELP Vanochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de rotonde van de Arnhemsestraatweg en Nordlaan. Een fietser die vanaf de hoofdstraat richting Nordlaan reed, verloor zijn evenwicht toen hij op de rijbaanscheiding terechtkwam. Een naderende auto moest uitwijken om een botsing te voorkomen.

Hulpdiensten snel ter plaatse

Voor dit incident werd een traumahelikopter opgeroepen, maar na een snelle beoordeling bleek de inzet van de helikopter niet nodig en werd deze geannuleerd. De politie sloot tijdelijk de weg af om het ongeval af te handelen en leidde het verkeer om via het fietspad.

Herhaaldelijke Incidenten

De betreffende rotonde is recentelijk vaker in het nieuws gekomen vanwege meerdere incidenten. Veel van deze voorvallen worden toegeschreven aan onoplettendheid van de weggebruikers.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen