De Spelerij in Dieren bestaat 40 jaar, dat wordt gevierd met Speelse Zomeravonden

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – De Spelerij is jarig en iedereen mag dit meevieren met een gratis bezoek tijdens 2 De Speelse Zomeravonden van 18.30 tot 20.30 uur.

De meest ongewone en bijzondere speeltuin, laat je verwonderen en ontdek een unieke kunstige wereld

Iedereen is welkom op deze feestelijke avonden. Ben jij veertig jaar geleden voor het laatst bij De Spelerij – De Uitvinderij geweest? Kom langs en herbeleef de magie! Ken je De Spelerij – De Uitvinderij nog helemaal niet, maar ben je wel nieuwsgierig? Dit is je kans om te ontdekken waarom deze plek al 40 jaar zo bijzonder is.

Tijdens De Speelse Zomeravonden op donderdag 25 juli en donderdag 15 augustus 2024 geniet je van een speciaal programma.

Er zijn activiteiten die eerder een groot succes waren, zoals zandkastelen bouwen, en natuurlijk mag het zelf broodjes bakken niet ontbreken. Het belooft een avond vol plezier, creativiteit en nostalgie te worden. En het mooiste van alles: de toegang is helemaal gratis. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs!

De Spelerij, Veldweg 5, 6952 GX Dieren. Parkeren is gratis, honden worden niet toegelaten.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen