Kinderen lichtgewond door scheermesjes in speeltuin

UPDATE: De politie meldt dat een jongetje de scheermesjes had meegenomen. Twee kinderen hebben lichte snijwonden opgelopen. Het jongetje is erg geschrokken en had zich niet gerealiseerd wat de gevolgen konden zijn. De speeltuin wordt verder onderzocht voordat deze weer open gaat.

VELP – Zondag 14 juli zijn enkele kinderen lichtgewond geraakt nadat zij zich hadden gesneden aan scheermesjes in een speeltuin. Deze zijn vermoedelijk in de speeltuin gedumpt.
Het betreft een speeltuintje aan de Slotstraat in Velp. Bewoners belden direct de politie. De gemeente heeft zondag gelijk hekken rond de speeltuin geplaatst zodat er niet meer ongelukken konden gebeuren.
Maandagochtend hebben medewerkers van de gemeente Rheden verder gezocht in de speeltuin. Zij vonden opnieuw scheermesjes. Er is besloten verder te zoeken met een metaaldetector. Na deze zoektocht wordt besloten of de speeltuin weer open gaat.
Heeft u iets gezien wat met de dump van deze scheermesjes te maken kan hebben? Bel dan de politie 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
jlf42l406h8oahfuh9dqh9fw0
ik0ziuk7jvnetj2f87bew9jh7
vdznkncfclszxrm5ruw7ihnxm
exno2hfk01n6fwb264jvt5gr6
Foto’s: Theo Jansen
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen