1e Velleper Donderdag “Luchtkussenfestijn”

Foto:

VELP – Op 18 en 25 juli en 1 en 8 augustus 2013 is er weer van alles te doen op de jaarlijkse Velleper Donderdagen. Iedere donderdag heeft een eigen thema, de thema’s zijn te vinden op de themapleinen namelijk op de Overtuin en Op de Parkeerplaats tegenover de kerk in de Emmastraat. 

Behalve de braderie die in de Emmastraat, Hoofdstraat, Rozendaalselaan en Oranjestraat plaatsvind, van 11:00 tot 21:00 uur, zijn er allerlei activiteiten op de Themapleinen van 11:00 tot 20:00 uur.
De eerste Velleper donderdag 18 juli heeft als thema “Luchtkussenfestijn”.
Braderie van 11:00 tot 21:00 
Emmastraat, Hoofdstraat, Rozendaalselaan en Oranjestraat
Activiteiten van 11:00 tot 20:00 
Op de Overtuin kunnen mensen meedoen met krat stapelen en er staat een reuzenglijbaan. Het plein word aangekleed met sky-cathers en ballonnen. 
Op de Parkeerplaats tegenover de kerk in de Emmastraat, zijn er diverse leuke activiteiten voor kinderen. Zo kunnen kinderen zich laten schminken en er staan verschillende activiteiten voor kinderen van 2 t/m 8 jaar, hierbij vragen wordt de ouders gevraagd om wel toezicht te houden op hun kinderen. Er zullen verschillende tafels aanwezig zijn waar ouders aan kunnen zitten. Op dit plein zal elke donderdag een andere kleine attractie staan.
Klik hier voor het totale programma
Klik hier voor een eerdere publicatie omtrent de Velleper Donderdagen, 
klik hier voor meerdere publicatie en foto’s van de Velleper Donderdagen van 2012
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
kaartje
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen