Fietsenkeuring voor Ome Joop’s Tour

Foto:

ARNHEM – Zondag 21 juli gaat Ome Joop’s Tour van start, een bijzondere fietsvakantie voor kinderen. Ome Joop’s Tour heeft veiligheid hoog in het vaandel, dus is er op zondag 14 juli een fietsenkeuring en krijgen de deelnemers instructie’s.

Zondag 14 juli worden de fietsen van deelnemers aan de komende Ome Joop’s Tour gekeurd door de monteurs van Mantel Tweewielers aan de Overmaat in Arnhem. Veilig fietsen daar wordt bij Ome Joop’s Tour heel veel aandacht aan besteedt. Zeker in het jaar van de fietser. Alle fietsers bij Ome Joop’s Tour krijgen instructies en kunnen zelfs prijzen winnen als goed en veilig fietsen. Iedere goed gekeurde fiets krijgt een goede fietsbel en een bidonhouder wat het fietsen in Ome Joop’s Tour nog veiliger maakt.
Tijdens de fietsenkeuring zondag 14 juli wordt ook bekend gemaakt wie de hoogste bieder is van de Koningsfietsen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Ome Joop’s Tour. De fietsenkeuring is zondag 14 juli van 11:00 tot 15:00 uur bij Mantel Tweewielers aan de Overmaat in Arnhem. Bij Ome Joop’s Tour is het altijd gezellig, dus is er live muziek en allerlei activiteiten rondom de fietsenkeuring.
omejoopstour-2013-tour
Ome Joop’s Tour is…
Ome Joop’s Tour verzorgt sinds 1950 bijzondere fietsvakanties door Nederland voor kinderen. De kleurrijke karavaan wordt gastvrij ontvangen in verschillende gemeentes, pretparken, sportaccommodaties en organisaties. Al tienduizenden kinderen van 10 t/m 12 jaar hebben op deze manier een unieke vakantie gehad. De activiteiten van Ome Joop’s tour worden mogelijk gemaakt door de inzet van een grote groep trouwe vrijwilligers en ondersteuning van bedrijven en instellingen.
 
Meer informatie:
Op de hoogte blijven van ons
laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever
via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen