Activiteiten in en bij kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert in de zomer allerlei activiteiten voor jong en oud in en rond kasteel Rosendael.

Super Snuffel Speurspel in park Rosendael, woensdag 10 juli
Speurneuzen opgelet: Het Super Snuffel Speurspel is een speelse en leerzame ontdekkingstocht door park Rosendael, speciaal voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en hun (groot)ouders. Een gids neemt de deelnemers mee en maakt natuurlijk ook een stop bij de wereldberoemde Bedriegertjes. Na afloop krijgen alle kinderen een glaasje ranja en staat een grabbelton klaar.
Hoe word ik prins of prinses op kasteel Rosendael?, woensdag 17 juli
Prinsen en prinsessen in opleiding worden in hun deftigste prinsen- en prinsessenkleding op het kasteel verwacht. Een hofdame of een lakei neemt de kinderen mee door het kasteel. In de cursus leren de kinderen deftige manieren, zoals het maken van een sierlijke buiging, statig lopen en keurig netjes een kopje thee drinken. Aan het eind van de cursus bepaalt de erwtentest of de kinderen prins of prinses geworden zijn. Na afloop is er een glaasje ranja en mogen de prinsen en prinsessen in de grabbelton een klein presentje zoeken. De cursus is geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Ze mogen hun (groot)ouders meenemen.
Voor beide activiteiten geldt:
Aanvang: 13.30 uur. Duur: ca. 1,5 uur. Kosten: € 7,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 6,50 p.p. Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Reserveren is noodzakelijk. Informatie: www.glk.nl/rosendael. Reserveren: [email protected] of tel. (026) 364 46 45.

rosendael-hoe-word-ik-prinses-pr-foto

Op de hoogte blijven van ons
laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever
via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen