Twee zwaar gewonden bij brand in Willemstraat te Velp

VELP –  Aan de Willemstraat 32 te Velp heeft vannacht een korte maar hevige brand gewoed, hierbij zijn 2 mensen zwaar gewond naar het brandwondencentrum te Beverwijk gebracht, voor hun leven wordt gevreesd. Het gaat om een 27-jarige vrouw en een 41-jarige man.

De beide slachtoffers hadden ernstige brandwonden opgelopen en zijn overgebracht naar het brandwondencentrum in Beverwijk. Één persoon is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld vanwege het inademen van rook.
[twitter_old 507333623134302209]
De brandweer en politie geven aan dat de brand hoogstwaarschijnlijk is ontstaan door een brandbare stof die door het raam naar binnen is gegooid. Volgens getuigen zouden er kort na het uitbreken van de brand twee personen op een scooter zijn weggereden. De politie doet onderzoek en vraagt eventuele getuigen zich te melden via 0900-8844. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
In het pand wonen ongeveer 30, hoofdzakelijk  buitenlandse jongeren die werken in Nederland. Na ongeveer één uur konden de bewoners terug keren naar de woning.
ev1qdofbts98fd7yd5j51bqmf
cjgo8jn1jn3z607xemfnfxpbb
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen