Faillissement Kinderij Carion geeft veel onrust.

GEMEENTE RHEDEN – Ouders/verzorgers van kinderen die op de BSO zitten hebben als gevolg van het faillissement  van de Kinderij van Carion een email  ontvangen, waarin de huidige situatie wordt beschreven. De curator is van mening dat de situatie niet wenselijk is en vraagt ouders/verzorgers aan te geven of zij voor de maand februari de kosten voor de buiten schoolse opvang willen betalen. Als hiervoor voldoende draagvlak is, dan kan in ieder geval in februari de opvang van kinderen worden voortgezet. Er hebben zich inmiddels een aantal partijen bij de curator gemeld om te praten over een eventuele (gedeeltelijke) doorstart. Ouders maken zich grote zorgen over hoe het verder moet met de opvang voor hun kinderen, tevens is nog niet duidelijk wat er met het personeel en alle vrijwilligers gaat gebeuren.

GEMEENTE RHEDEN – Ouders/verzorgers van kinderen die op de BSO zitten hebben als gevolg van het faillissement  van de Kinderij van Carion een email  ontvangen, waarin de huidige situatie wordt beschreven. De curator is van mening dat de situatie niet wenselijk is en vraagt ouders/verzorgers aan te geven of zij voor de maand februari de kosten voor de buiten schoolse opvang willen betalen. Als hiervoor voldoende draagvlak is, dan kan in ieder geval in februari de opvang van kinderen worden voortgezet.
Er hebben zich inmiddels een aantal partijen bij de curator gemeld om te praten over een eventuele (gedeeltelijke) doorstart. Ouders maken zich grote zorgen over hoe het verder moet met de opvang voor hun kinderen, tevens is nog niet duidelijk wat er met het personeel en alle vrijwilligers gaat gebeuren.

Begin februari zal meer bekend worden over de voortgang en de afwikkeling van het faillissement.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen