Cazalla! Trio Bleke rozen verplaatst naar maart 2013

VELP – Door omstandigheden gaat de voorstelling Cazalla! van trio Bleke Rozen NIET door. De voorstelling stond gepland in theater Kastanjelaan13 in Velp voor 21 oktober a.s.

VELP – Door omstandigheden gaat de voorstelling Cazalla! van trio Bleke Rozen NIET door. De voorstelling stond gepland in theater Kastanjelaan13 in Velp voor 21 oktober a.s.

De voorstelling wordt verplaatst naar 17 maart 2013, reeds bestelde kaarten worden terugbetaald.

Cazalla!

De alt Valérie Friesen en sopraan Marina Besselink gaan met hun pianiste Femke de Graaf aan de hand van gedichten en teksten van Federico Garcia Lorca op zoek naar zijn ‘Duende’, het gepassioneerde moment waarop we ons helemaal overgeven aan de muziek. Dit genotvolle, schijnbaar roekeloze en tegelijkertijd pijnlijke moment staat centraal staat in Lorca’s werk, en aangemoedigd door een flink glas Cazalla, Spaanse anijslikeur met een vrij hoog alcoholpercentage, zingen de zangeressen het dak eraf. Ze willen de sterren zien, en aanraken…
In dit pleidooi voor de verbeelding brengt het trio Bleke Rozen Spaanse en Franse liederen en duetten van oa. Lorca zelf, Manuel de Falla, Ferdinand Obradors, Claude Debussy, Astor Piazolla, George Crumb en nieuwe composities van chansonnier en componist Matthias Kadar op vertaalde gedichten en tekst van Federico Garcia Lorca.

Zang, spel en piano: Marina Besselink, Valérie Friesen, Femke de Graaf
Regie: Flip Filz
Tekstbijdragen: Flip Filz, toneelteksten en proza van Federico Garcia Lorca
Decor en kostuums: Marjan Vos
Muziek: oa. F. Garcia Lorca, M. De Falla, F. Obradors, C. Debussy, E. Chausson, X. Montsalvatge, L. Andriessen en Matthias Kadar

Kijk voor meer informatie op: www.kastanjelaan13.nl

Introductie video van Cazalla!

Druk “Vind ik leuk” om rheden.nieuws.nl via facebook te volgen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen