Velpenaar opgepakt wegens bedreiging ex-vriendin

VELP – Een 32-jarige Velpenaar is dinsdagavond 25 september in zijn woning in Velp aangehouden wegens bedreiging. De man zou eerder die dag zijn 22-jarige ex-vriendin uit Velp met de dood hebben bedreigd.De 22-jarige vrouw waarschuwde zelf de politie en verklaarde dat zij zojuist op straat in de wijk Geitenkamp Arnhem door haar ex-vriend met de dood was bedreigd. De aanleiding hiertoe zou de relatiebreuk tussen de twee zijn. De politie heeft de man later in zijn woning aangehouden. De man zit nog vast voor nader onderzoek. De vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan.

VELP – Een 32-jarige Velpenaar is dinsdagavond 25 september in zijn woning in Velp aangehouden wegens bedreiging. De man zou eerder die dag zijn 22-jarige ex-vriendin uit Velp met de dood hebben bedreigd.
De 22-jarige vrouw waarschuwde zelf de politie en verklaarde dat zij zojuist op straat in de wijk Geitenkamp Arnhem door haar ex-vriend met de dood was bedreigd. De aanleiding hiertoe zou de relatiebreuk tussen de twee zijn. De politie heeft de man later in zijn woning aangehouden. De man zit nog vast voor nader onderzoek. De vrouw heeft aangifte tegen hem gedaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen