Wonen in Dieren: gemeente verkoopt vier vrije sector kavels.

De gemeente Rheden biedt vier vrijstaande bouwkavels te koop aan voor de bouw van vrijstaande woningen. Dit zijn drie kavels aan de Köllinglaan en één bouwkavel aan de Meidoornlaan in Dieren. 

De gemeente Rheden biedt vier vrijstaande bouwkavels te koop aan voor de bouw van vrijstaande woningen. Dit zijn drie kavels aan de Köllinglaan en één bouwkavel aan de Meidoornlaan in Dieren. 

De aanleiding om aan de Köllinglaan bouwkavels te realiseren is ontstaan ten tijde van het project Hart van Dieren. Bij de ontwikkeling van het Da Costa terrein zijn er naast appartementen voor Vivare drie bouwkavels aan de Köllinglaan juridisch mogelijk gemaakt. Deze kavels gaat de gemeente nu verkopen. Gelijktijdig met de verkoop van deze kavels verkoopt de gemeente een kavel aan de Meidoornlaan.

De drie kavels aan de Köllinglaan zijn 927, 936 en 938 m2 groot. De koopprijs bedraagt € 330.000,00. De kavel aan de Meidoornlaan ligt tussen de huisnummers 183 en 193. Deze kavel heeft een oppervlakte van 719 m2. De koopprijs bedraagt € 275.000,00. De kavels worden vrij op naam geleverd inclusief omzetbelasting, kosten inrit en de kosten van een rioolaansluiting en met een bodemgeschiktheidsverklaring. 

Bebouwing

Op grond van de vigerende bestemmingen kunnen op de kavels vrij staande woningen worden gebouwd. Voor de kavels aan de Köllinglaan zijn twee typen woningen mogelijk (één bouwlaag met opbouw of twee bouwlagen). 

Aan de kavel aan de Meidoornlaan kunnen twee bouwlagen met kap gebouwd worden. Kopers krijgen een bouwplicht opgelegd.  

Belangstelling

In de brochure ‘Wonen in Dieren’ (PDF, 7MB) vindt u uitgebreide informatie over de kavels. 

Indien u interesse heeft in een van de kavels kunt u dat kenbaar maken bij de gemeente Rheden door contact op te nemen met de heer M. Smid telefonisch te bereiken op  (026) 49 76 334 of via  e-mail op [email protected] of u kunt contact opnemen met makelaarskantoor REBO makelaardij in Laag-Soeren/Dieren via  (0313) 42 73 21

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen