Bouwburg The Movie bij Helicon Velp

VELP – Vrijdag 22 augustus was de laatste dag van BouwBurg die werd afgesloten met een geweldig optreden met alle grote sterren in “The Movie”.

Een afscheidsoptreden met de sterren van Bouwburg en optredens van vele kinderen die een leuke en gezellige week hebben gehad met elkaar gezamenlijk met de vele vrijwilligers.
 
Na een regenachtige start is het de rest van de week op een paar stevige buien redelijk droog gebleven op het kamp en konden naast het bouwen van de hutten, de andere activiteiten doorgang vinden, zoals de playbackshow, knutselen, dans, muziek, sport en spel en de oefeningen voor “The Movie” met hun groep.
 
Het bestuur bedankte alle medewerkers, vrijwilligers en sponsoren voor hun grote inzet en giften. Om dit volgend jaar weer mogelijk te maken werd aan het einde van de voorstelling popcorn verkocht. 
Het was weer een geweldige en geslaagde week voor de 684 kinderen en de ruim 80 vrijwilligers, men kijkt al uit naar het volgend jaar.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
larensteinselaan-22-8-14-002
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen