Velpse (79) blijft gewond achter na aanrijding, politie zoekt getuigen.

VELP – De politie in Velp is op zoek naar een tot dusver onbekende automobilist die zaterdagmiddag 16 juni op de Sophiastraat een 79-jarige fietsster uit die plaats aanreed en gewond achterliet zonder zich om haar te bekommeren. De politie roept daarbij getuigen op te reageren.Het slachtoffer reed die zaterdag omstreeks kwart over één over de Schoolstraat richting Sophiastraat. Op de kruising wilde ze linksaf richting President Kennedylaan. Op dat moment echter kwam van links een donkerkleurige bestelbus aanrijden die tegen de Velpse botste. De vrouw kwam daarbij te vallen en liep daarbij onder meer een hoofdwond op. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen. De bestelbus was doorgereden richting IJsselstraat. Getuigen, die iets van het ongeval hebben gezien of die informatie hebben die kan leiden tot het terugvinden van de automobilist worden gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

VELP – De politie in Velp is op zoek naar een tot dusver onbekende automobilist die zaterdagmiddag 16 juni op de Sophiastraat een 79-jarige fietsster uit die plaats aanreed en gewond achterliet zonder zich om haar te bekommeren. De politie roept daarbij getuigen op te reageren.
Het slachtoffer reed die zaterdag omstreeks kwart over één over de Schoolstraat richting Sophiastraat. Op de kruising wilde ze linksaf richting President Kennedylaan. Op dat moment echter kwam van links een donkerkleurige bestelbus aanrijden die tegen de Velpse botste. De vrouw kwam daarbij te vallen en liep daarbij onder meer een hoofdwond op. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen. De bestelbus was doorgereden richting IJsselstraat. Getuigen, die iets van het ongeval hebben gezien of die informatie hebben die kan leiden tot het terugvinden van de automobilist worden gevraagd contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen