Wegens diefstal oud ijzer drie mannen aangehouden

VELP – De politie heeft op zondagmiddag 17 juni in Velp drie mannen aangehouden die worden verdacht van diefstal. Zij zouden oud ijzer bij een bedrijfspand hebben weggenomen. Het gaat om een 36-jarige Duivenaar, een 23-jarige Arnhemmer en een 24-jarige man uit Westervoort.Een getuige meldde rond 13.15 uur dat twee mannen spullen uit een bedrijfspand aan het weghalen waren. Een derde man zou in een auto voor het pand staan te wachten. Toen agenten bij het bedrijfspand aan kwamen rijden, zagen zij de auto staan. Ook zagen zij dat er een doorgang in het hekwerk was gemaakt. Op een gegeven moment kwamen twee mannen het terrein aflopen die aan het opgegeven signalement voldeden. Deze twee zijn vervolgens, net als de man die in de auto aan het wachten was, aangehouden. In en naast de auto troffen de agenten grote tassen gevuld met oud ijzer aan. Zowel de auto al de tassen met inhoud zijn in beslag genomen. 

VELP – De politie heeft op zondagmiddag 17 juni in Velp drie mannen aangehouden die worden verdacht van diefstal. Zij zouden oud ijzer bij een bedrijfspand hebben weggenomen. Het gaat om een 36-jarige Duivenaar, een 23-jarige Arnhemmer en een 24-jarige man uit Westervoort.
Een getuige meldde rond 13.15 uur dat twee mannen spullen uit een bedrijfspand aan het weghalen waren. Een derde man zou in een auto voor het pand staan te wachten. Toen agenten bij het bedrijfspand aan kwamen rijden, zagen zij de auto staan. Ook zagen zij dat er een doorgang in het hekwerk was gemaakt. Op een gegeven moment kwamen twee mannen het terrein aflopen die aan het opgegeven signalement voldeden. Deze twee zijn vervolgens, net als de man die in de auto aan het wachten was, aangehouden. In en naast de auto troffen de agenten grote tassen gevuld met oud ijzer aan. Zowel de auto al de tassen met inhoud zijn in beslag genomen. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen