“Canon van Rheden” gepresenteerd

RHEDEN – Het boek “Canon van Rheden” werd donderdagmiddag 6 oktober gepresenteerd in de Dorpskerk te Rheden. Het eerste exemplaar werd door Jan Jansen uitgereikt aan burgemeester P.M. van Wingerden-Boers. De Canon van Rheden is een bloemlezing van de Rhedense geschiedenis in 40 hoofdstukken, geschreven door 25 lokale auteurs, met als doel er zowel een mooi verzamelwerk als een leuk cadeau voor alle inwoners en oud-inwoners van de gemeente Rheden van te maken.Een groep van enthousiaste en deskundige inwoners van onze gemeente heeft, onder leiding van oud-wethouder Jan Jansen, het initiatief genomen de rijke geschiedenis van de zeven dorpen Ellecom, De Steeg, Rheden, Dieren, Velp, Spankeren en Laag-Soeren overzichtelijk te beschrijven. Het motto van het boek ‘Van Rheden, voor Rheden en door Rhedenaren’ is dan ook zeker van toepassing.Het boek is tot 1 januari 2012 te koop voor € 12.50 zolang de voorraad strekt.

RHEDEN – Het boek “Canon van Rheden” werd donderdagmiddag 6 oktober gepresenteerd in de Dorpskerk te Rheden. Het eerste exemplaar werd door Jan Jansen uitgereikt aan burgemeester P.M. van Wingerden-Boers.
De Canon van Rheden is een bloemlezing van de Rhedense geschiedenis in 40 hoofdstukken, geschreven door 25 lokale auteurs, met als doel er zowel een mooi verzamelwerk als een leuk cadeau voor alle inwoners en oud-inwoners van de gemeente Rheden van te maken.
Een groep van enthousiaste en deskundige inwoners van onze gemeente heeft, onder leiding van oud-wethouder Jan Jansen, het initiatief genomen de rijke geschiedenis van de zeven dorpen Ellecom, De Steeg, Rheden, Dieren, Velp, Spankeren en Laag-Soeren overzichtelijk te beschrijven.
Het motto van het boek ‘Van Rheden, voor Rheden en door Rhedenaren’ is dan ook zeker van toepassing.
Het boek is tot 1 januari 2012 te koop voor € 12.50 zolang de voorraad strekt.

 


X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden