Overval op videotheek, verdachte aangehouden

VELP- De politie heeft donderdagavond 8 september een 31-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een videotheek aan de Hoofdstraat. Omstreeks 20.50 uur kwam de man de videotheek binnen. Hij sloeg de medewerker en zou om geld gevraagd hebben. De man deed vervolgens een greep in de kassa en ging er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. De man vluchtte vervolgens in de richting van de Rozendaalselaan. De gewaarschuwde agenten zijn gelijk een onderzoek gestart en zochten in de omgeving naar de man. Op basis van het signalement werd de 31-jarige kort daarop aangehouden op het Vredehof in Arnhem. De medewerker van de videotheek bleef ongedeerd maar is hevig geschrokken. Op dit moment is onbekend of er tijdens de overval klanten aanwezig waren.

VELP- De politie heeft donderdagavond 8 september een 31-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden op verdenking van het plegen van een overval op een videotheek aan de Hoofdstraat.

Omstreeks 20.50 uur kwam de man de videotheek binnen. Hij sloeg de medewerker en zou om geld gevraagd hebben. De man deed vervolgens een greep in de kassa en ging er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. De man vluchtte vervolgens in de richting van de Rozendaalselaan. De gewaarschuwde agenten zijn gelijk een onderzoek gestart en zochten in de omgeving naar de man. Op basis van het signalement werd de 31-jarige kort daarop aangehouden op het Vredehof in Arnhem. De medewerker van de videotheek bleef ongedeerd maar is hevig geschrokken. Op dit moment is onbekend of er tijdens de overval klanten aanwezig waren.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden