41e Vael Ouwe fietstoertocht wordt weer genieten

08 mei 2017, 17:36 Nieuws
vael ouwe 3a
REGIO - Op 10 juni aanstaande zal alweer de 41e keer Vael Ouwe fietstoertocht weer worden verreden. De organisatie is vol in de weer om het succes van de 40e jubileum uitgave van 2016 te evenaren.
De toerfietser mag ook dit jaar weer rekenen op uitdagende routes over de Veluwe en Posbank.

Genieten

Bij de Vael Ouwe staat genieten op de eerste plaats, daarna komt de prestatie. De bosrijke en vriendelijke omgeving van de Veluwe zal hier zeker aan bijdragen. De afstanden die verreden kunnen worden bedragen 50, 100 en 160 km.
Hierdoor kan iedere fietser inclusief het gezin met kinderen meedoen. Voor de gelouterde fietsers zijn de 100 en 160 km met diverse klimmetjes zoals de Posbank een uitdaging. Laatste afstand telt mee voor het NTFU klimmersbrevet.

Champion Mondial Festival

Na de succesvolle Gazelle-retrotocht van vorig jaar wordt dit jaar het eerste Champion Mondial Festival gehouden. Niet alleen fietsers van het merk Gazelle Champion Mondial zijn welkom maar natuurlijk ook andere merken van oude en nostalgische fietsen.
Vanaf het Gazelleterrein start de tocht van retro fietsen van 25 of 50 km die op het Vael Ouwe parcours zal aansluiten. Verwacht wordt dat hieraan tientallen fietsers met vintage fietsen en gekleed in klassieke wielershirts zullen meedoen.

Informatie en inschrijven Champion Mondial Festival

Voor meer informatie over het programma en hoe in te schrijven voor deze retro-rit kijk op: http://www.gazelle.nl/championmondial .

Inschrijven Vael Ouwe

Inschrijven voor de Vael Ouwe kan via de website http://www.vaelouwe.nl en is mogelijk tot 27 mei . Voorinschrijvers zijn verzekerd van de felbegeerde Vael Ouwe medaille.

Jij bent er toch ook bij!