Angelique Krüger brengt bezoek aan De Zaak in de Emmastraat te Velp

VELP – Afgelopen vrijdagochtend 12 december bracht Angelique Krüger, presentatrice van “Samen voor de Voedselbank” van Omroep Gelderland met een cameraploeg, een bezoek aan De Zaak, Emmastraat 23 te Velp.

De Zaak is tijdens de actie “Samen voor de Voedselbank” die loopt van 8 t/m 19 december, inzamelpunt voor goederen, voor mensen die wat willen doneren aan aan de Voedselbank. De cliënten waren blij verrast toen Angelique met een cameraploeg in haar kielzog om 09:30 binnen kwam lopen. 
c64q3pns8ocl6f9ojx2npnrhb
Enkele cliënten kregen de mogelijkheid samen met Angelique een aantal opnames te maken die gebruikt worden in het Voedselbank Journaal, dat dagelijks, tijdens de actie, net na het nieuws van 18:00 uur uitgezonden wordt. 
Er werden opnames gemaakt voor het begin van het Voedselbank Journaal en ook diverse opnames van alle ingeleverde goederen die al bij De Zaak naar binnen waren gebracht en afgegeven door diverse ondernemers uit de Emmastraat en particulieren die deze actie én de voedselbanken een warm hart toe dragen.
fdtp9h74akcscckynsh4456z0
Ook werden er opnames gemaakt bij Focus Optiek van de familie Polman, de buren die jaarlijks, klanten van de Voedselbank kosteloos een bril aanbieden. Een tweetal cliënten van De zaak gingen alle ingeleverde goederen bij Focus Optiek ophalen, maar dat was natuurlijk veel te veel, zodoende liepen alle aanwezigen met de handen vol goederen naar De zaak om e.e.a. af te leveren.
rheden.nieuws.nl heeft weken geleden al aangekondigd de actie van Omroep Gelderland een warm hart toe te dragen en is samen met alle ondernemers in de Emmastraat deze actie gestart. Iedereen, ook andere ondernemers en particulieren uit Velp en natuurlijk ook de rest van gemeente Rheden, worden bij deze uitgenodigd mee te doen om zo veel mogelijk voedsel en goederen naar het inzamelpunt in de Emmastraat te brengen!
Kijk voor meer informatie op:
ueeq6zs2iy8ewjljen4zc6u08
Driestroom, De Zaak
De Zaak is het creatieve atelier van Driestroom, gelegen in een gezellige winkelstraat in het centrum van Velp. Cliënten maken en verkopen bij De Zaak allerlei soorten kunstwerken en geschenkartikelen. Ook worden er spullen uit andere dagcentra verkocht.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
bhiejnma3m3j1n644jcplx6zq
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen