Schrijf je in voor de Carnavalsoptocht op zondag 15 februari 2015 in Velp!

Foto:

VELP – Alle drie de carnavalsverenigingen van Velp, De Narrenkap, de Blaospiepkes en de Leute Bröyers organiseren de laatste jaren gezamenlijk de Carnavalsoptocht in Velp, dat is ook te merken, de carnavalsoptocht in Velp wordt niet meer kleiner, nee groter en leuker en mooier!

Samen sterk!
Waarom hebben de carnavalsverenigingen de handen ineen geslagen? Heel simpel, samen sta je namelijk veel sterker. De gezamenlijke organisatie wil er alles aan doen om deze optocht ieder jaar weer nog aantrekkelijk te maken voor de inwoners van Velp en de omliggende dorpen. 
“Gezamenlijk kunnen wij veel beter en sneller voldoen aan de vragen die deelnemers hebben met betrekking tot materieel en materiaal en bijvoorbeeld ruimte, of wat er allemaal nodig is om een mooie carnavalswagen te maken of een spetterend optreden te organiseren met een groep of individu.” Aldus een woordvoerder van één van de carnavalsverenigingen.  
Meld u aan! Wordt deelnemer(s)!
Dit kunnen zij niet alleen, daar hebben zij uw hulp hard bij nodig! De organisatie zou het daarom ook bijzonder op prijs stellen u te mogen begroeten als deelnemer(s) aan deze optocht, alle verenigingen, scholen, groepen en individuen zijn van harte welkom.
Aanmelden:
Aanmelden kan via de email-adressen [email protected] [email protected], na aanmelding wordt er direct contact met u opgenomen!! Heeft u vragen? Wij willen U graag helpen!!
 
Uiteraard is er na de optocht de prijsuitreiking in het Narrenhuus op de Beemd bij Cv de Narrenkap!!
carnavalinvelp
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen