Alle ondernemers uit gemeente Rheden en hun klanten gaan “Samen voor de Voedselbank!”

Foto:

De ondernemers van de Emmastraat Velp en rheden.nieuws.nl, steunen de actie van Omroep Gelderland om zo veel mogelijk voedsel in te zamelen voor klanten van de Voedselbanken in Gelderland.

Oproep!
Wij roepen iedereen op om van 8 tot en met 18 december zoveel mogelijk voedsel en houdbare producten in te zamelen voor de Gelderse Voedselbanken, zodat ook de minder bedeelden onder ons een mooi en fijn kerstfeest kunnen krijgen.
De Emmastraatondernemers uit Velp doneren namens alle ondernemers ook een bedrag waar producten voor gekocht gaan worden.
Alle ondernemers! Doet u en doen uw klanten ook mee?!
Wij willen klanten van de diverse Emmastraat ondernemers en andere Velpse en gemeente Rhedense ondernemers, vragen dit initiatief met ons mee te steunen, en niet alleen de klanten van, maar ook de ondernemers zelf!
Inzamelpunt De Zaak
De inzameling start vanaf 8 december en is t/m 18 december, houdbaar voedsel is in te leveren bij het inzamelpunt: Winkel De Zaak (Driestroom) Emmastraat 23. Dit kan tijdens werkdagen van 09:00 tot 15:30.
Heeft u iets te geven maar kunt u het niet brengen? Of past het niet binnen de gestelde openingstijden? Of wilt u nu al iets geven? Dan neem contact op met rheden.nieuws.nl via 06-28571685 
Aanbieden tijdens de live-uitzending van Omroep Gelderland
Een afvaardiging van de diverse ondernemers en rheden.nieuws.nl zullen al het verzamelde voedsel op 19 december aanbieden tijdens een 4 uur durende live-uitzending van Omroep Gelderland.
Wij danken u vast hartelijk, en wensen u alvast fijne Kerstdagen en een heel goed Nieuwjaar toe.
Kijk voor eerdere publicaties over “Samen met de Voedselbank” op:
voedselbank-jpeg
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen