Nieuwjaarsreceptie bij de Drum- en showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt

Foto: Erwin Heijink

VELP – Op zaterdag 3 januari 2015 was de nieuwjaarsreceptie van Drum- en showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden vijf leden gehuldigd, omdat zij 15, 20, 30 jaar en zelfs 50 jaar lid zijn van de fanfare.

Oliebollenactie wéér een groot succes!
Chris Snik, de voorzitter stond nog even stil bij de oliebollenactie. Op 29, 30 en 31 december 2013 werden er oliebollen en appelbeignets gebakken en verkocht door muzikanten en vrijwilligers van de fanfare. De actie is in 2014 een groot succes geweest. Het bestuur en de leden van drum- en showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt willen de inwoners van Velp van harte bedanken voor de steun aan de fanfare.
Huldigingen
Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden vijf leden gehuldigd, omdat zij 15, 20, 30 jaar en zelfs 50 jaar lid zijn van de fanfare.

  • Thea Brouwer is 15 jaar lid van drum- en showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt. Thea speelt bugel en daarnaast geeft zij leerlingen op de bugel en trompet muziekles.
  • Kimberley van Setten is 20 jaar lid van de fanfare. Kimberley is 20 jaar en vlak nadat haar vader haar heeft opgegeven bij het gemeentehuis, is Kimberley lid geworden van de fanfare.
  • Philip van Setten is 30 jaar lid van de drum- en showfanfare. Philip heeft trombone gespeeld en hij heeft zijn vrouw bij de fanfare leren kennen.

Twee leden zijn 50 jaar lid van de fanfare.

  • De fanfare heeft op zaterdag 3 januari een serenade gebracht bij Hans van Zadelhof. Meneer van Zadelhof is op leeftijd en vanwege zijn gezondheid kon hij niet naar het clubgebouw komen. Meneer van Zadelhof is vaandel drager geweest en hij heeft bestuurswerk gedaan. Hans van Zadelhof heeft een gouden speld en een oorkonde gekregen.
  • Tenslotte is ook Bets van Essen 50 jaar lid van de vereniging. Mevrouw van Essen is vaandel drager geweest en zij heeft trommel leren spelen. Ze heeft haar man leren kennen bij de fanfare en samen hebben zij twee dochters gekregen. Momenteel verzorgt mevrouw van Essen de traditionele koffietafel op Koningsdag, ze jureert graag tijdens de palmpasenoptocht. Bets staat achter de bar en zij maakt het gebouw schoon. Bets van Essen heeft een gouden speld en een oorkonde gekregen.

Felicitaties
Voorzitter Chris Snik feliciteert namens de gehele drum- en showfanfare alle jubilarissen en hoopt dat de muzikanten en vrijwilligers nog lang lid blijven van drum- en showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen