‘China Light’ in Burgers’ Zoo

Foto: Burgers' Zoo

Arnhems dierenpark organiseert van zaterdag 7 februari tot en met zondag 1 maart 2015 elke dag van 18.00 tot 21.00 uur ‘China Light’ in Burgers’ Zoo.

Tien Chinese specialisten werken in Koninklijke Burgers’ Zoo dagelijks met man en macht aan de opbouw en de technische realisatie van 21 thematische groepen van in totaal meer dan 100 lichtfiguren. Het Arnhemse dierenpark verwelkomt begin februari zelfs een Chinese draak van 40 meter als nieuwste aanwinst in de dierencollectie.

Burgers’ Zoo organiseert van zaterdag 7 februari tot en met zondag 1 maart 2015 namelijk dagelijks van 18.00 tot 21.00 uur een kleurrijk lichtevenement: China Light in Burgers’ Zoo. Fantasievolle kleurrijke diergroepen voeren gasten van de ene verbazing naar de andere en leveren prachtige fotomomenten op voor jong en oud. De meest indrukwekkende verschijning is een Chinese draak van 40 meter lang en 6 meter hoog.

China Light Utrecht

Een kleurrijk evenement met de ‘wow!’-factor
In de spannende omgeving van een donker dierenpark leidt een centrale route dwars door Burgers’ Zoo de gasten van de ene kleurrijke verbazing naar de andere. China Light biedt elke avond vanaf 18.00 uur een avontuurlijke ontdekkingstocht door een fantasierijke wereld vol dieren en planten. Zo ontdekken gasten bijvoorbeeld een groep lichtfiguren van ruim 25 panda’s, maar ook tot de verbeelding sprekende fabeldieren zoals een enorme Chinese draak. Tijdens de sfeervolle avond blijven bezoekers geheel in de sfeer met de Aziatische en Chinese gerechten die het Bush Restaurant serveert of genieten ze van de hartige winterse lekkernijen die bij de Kids Jungle verkrijgbaar zijn. In de twee weken van de voorjaarsvakantie, zaterdag 14 februari tot en met zondag 1 maart 2015, verrassen een tiental stands met Chinese producten de gasten op het Bush-terras.

Online kaartverkoop met aantrekkelijke korting
Bezoekers kunnen nu al online kaarten kopen voor China Light in Burgers’ Zoo. Op de website www.burgerszoo.nl/chinalight kunnen dagkaarten gekocht worden, waarmee mensen vanaf 9.00 uur Burgers’ Zoo kunnen bezoeken en vervolgens gratis mogen blijven om China Light dezelfde avond te bezoeken. Ook kunnen gasten speciaal voor China Light kaarten kopen die geldig zijn van 18.00 tot 21.00 uur voor € 10 per persoon. Abonnementhouders mogen op vertoon van hun geldige pas gratis met het Chinese lichtevenement kennis maken.

MelonGallery

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen